Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Enschede

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Enschede

Het ruim opgezette crematorium in Enschede biedt een grote keuze om een geschikte plek te vinden voor een passend afscheid van uw naaste. Elke ruimte heeft zijn eigen familiekamer, dus u heeft alle tijd zich hier op de dag van de uitvaart voor te bereiden. In de kleine aula van het crematorium in Enschede is zitplaats voor 30 personen, en nog 5 staanplaatsen. Door de ramen die tot de grond reiken, lijkt de buitenomgeving bijna deel van de zaal uit te maken.

Ruimte voor beeld en geluid in crematorium Enschede

Aula Zuid van het crematorium in Enschede biedt plaats voor wel 350 bezoekers, waarvan 180 personen kunnen zitten. Aula West is iets kleiner en is geschikt voor 160 bezoekers waarvan 130 personen een zitplaats kunnen vinden. In alle aula’s van het crematorium in Enschede is het mogelijk om de plechtigheid persoonlijker te maken door beelden te projecteren of een presentatie te vertonen. Lievelingsmuziek van de overledene of muziek dat op een andere manier het leven van de overledene illustreert, levert vaak een mooie bijdrage aan het geheel. Wilt u liever live muziek? Gebruik gerust de piano die in elke aula van het crematorium in Enschede aanwezig is.

Een uitvaart regelen in Enschede?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Enschede. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7537 of mail naar info@crematoriumenschede.nl

Crematie op maat in Enschede

Waar u ook voor kiest om de plechtigheid mee te illustreren, het is raadzaam om vooraf het beeldmateriaal of de muziekopnames te testen in het crematorium in Enschede. Bespreek het met uw uitvaartleider en samen kunt u teleurstellingen op de dag van de uitvaart voorkomen. Na de plechtigheid is er meestal gelegenheid tot condoleren in de gastenkamers. Naast de traditionele koffie en cake zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden. Bekijkt u in onze pakketten wat is inbegrepen en wat niet. Een bijzondere uitvaart wordt bepaald door het gezelschap en de ambiance. Hoe u verder invulling geeft aan de plechtigheid en de eventuele condoleance is geheel aan u. Uw uitvaartleider adviseert u graag, maar de nabestaanden van de overledene weten vaak het beste wat een afscheid mooi en passend maakt. Wij organiseren een crematie naar uw wens in het crematorium in Enschede.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Enschede:
Crematorium Enschede
Usselerrietweg 40
7546 EP Enschede
Crematie in Enschede vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven